2008. február 20., szerda

Berlin


- Azonnal lőjék agyon! Hogy lehettem ekkora marha! Egy ilyen idióta zsidóra bízni a luftwaffét mint ez a sweinhund! Ez az idióta Göring képes mindent elrontani! Ez a ez a jöttment félzsidó kövér kokainista!
- Nyugodjon meg Führer - csititgatta Göbbels a dühöngő Hitlert - nem Hermann hibája volt. Ha tetszik... Akárki belesett volna ebbe a hibába... Túlságosan szép és vonzó csapdát állítottak az amerikaiak.
- Hogy lehettem ekkora marha? Az igazi árja szellem nem inog meg ilyen... ilyen... sárga paráznaság előtt! De ezeknek beszélhet az ember... Az a rohadt Röhm is... mocskos buzeráns. De nem végeztethetem ki az egész Pártot! Bár... Sztálinnak igaza van. Nincs itt helye a szentimentalizmusnak.
- Führer... Higgye el meg fogjuk oldani a problémát. Embereink nem is hinné milyen közel vannak a megoldáshoz. Nyugtassa meg a tudat, hogy immár a kezünkben van a megoldás kulcsa. A problémát megoldottuk. A Macskát is visszaszereztük... Kezdheti Riebentropp az újabb tárgyalásokat az Oroszokkal, s elkezdhetjük építeni a fegyvert.
- A tervek?? A tervek Joseph! Hol a pokolban vannak a tervek???
- Nos... Valóban a tervek lényeges elemei hiányoznak. De hála a magyaroknak, a mechanikia rész 90%-ban kivitelezhető. A hordozó-szerkezet mindenféleképpen.
- Joseph. Ez minden idők legdrágább vállalozása. Még én sem kezdek bele, kénytleen vagyok a bolsevikokkal közösködni.
- Nem beszélve a Vöröslő Rubinról...
- Ez is jellemző... Egy bankrabló vezeti Oroszországot. Tipikus példája a szláv faj teljes életképtelenségének és elfajzottságának. Minden rassz azt kapja amit megérdemel... - a bölcsészdoktor elgondolkodott a szobafestő szavain.
- Mindnesetre ez a rohadt szarkavaró kommunista... Ez a Boundoise... ez gyanús nekem... Boundoise Boundoise... Nem zsidó ez véletelenül?
- Ugyan Führerem... A franciák mind azok... - nevetett fel Göbbels
- Ez is igaz... - kacagott fel Hitler, s a háta mögötti polcra tette a Gyémánt Macskát, hogy közelebbről lássa a magyar fejlesztőcsoport Sonnenwaffe-hordozószerkezetének tervrajzait.
- Ügyesek ezek a magyar mérnökök... Nem hiába.... Joseph... Egy pillanatra...!
- Igen Führerem?
- Ki ez a Kantor?

Nincsenek megjegyzések: