2008. február 26., kedd

Operation Singapore

TOp Secret

Qualified Document with the approval of the President of The United States of America

OS-125 US Navy - Operation Singapore Műveleti Parancs

A Műveletre kijelölt csoport vezetőle Lionell Hardy százados (A). Részvevők fedóneveik alapján Arno (A) P.J. Stevens, Gutierrez hadnagy, Steven Maley tizedes.

Műveleti stratégia. A Műveletre kiejlölt egység a Célszemélyek érkezése előtt felméri a terepet, s a helyi adottságokhoz alkalmazkodva információkat szerez. Elsődleges információforrás: Ervin O'Mahoney őrmester, Laurentier és Vikomt célszemélyek bizalmasa. Infiltrációval megbízott ügynök "Arno". Arno felveszi a kapcsolatot Ervinnel, és bialmi tőke hasznosítása által elsődleges információkat szerez a célszemélyek mozgásáról. Infiltrálódva belülről demoralizálja a Célszemélyeket, majd a szeparált elemeket Lionell vezetésével likvidálja.

Kívánatos a helyszínen tartózkodó egyéb titkosszolgálati szervek dezinformálása, hamis adatok terjesztése, s ezáltal a fedés további biztosítása. Kívánatos a helyszínen lévő egyéb titkosszolgálati szervek egymás ellen való kijátszása, s a Művelet feleősségének áthárítása elsősorban a német résztvevőkre. A művelet további lépéseit a helyzethez alkalmazkodva Lionell százados dönti el folyamatosan informálva a Főhadiszállást. további rendelkezésig a jelen parancs marad érvényben.

Kelt: 1937 február 26, Maryland, Virginia

Nincsenek megjegyzések: