2008. február 11., hétfő

Le Figaro, le 18iéme Novembre, 1936.


" ...előttünk Bernard Cache, a Moet et Chandon pezsgőgyár kereskedelmi igazgatója. Ritka alkalom, hogy seregnyi fontos tárgyalása között időt tudott szakítani ránk. A gyár története a ..."

(...)

"- Mint ismeretes, sokan egészen különleges kívánságokkal is előállnak egy-egy egyedi rendelésű palackkal kapcsolatban.
- Valóban így van. Nem is gondolnák, milyen fantáziával bír néhány megrendelőnk. Volt rá példa, hogy a pezsgőben szerettek volna kisebb tárgyakat elhelyezni, gyűrűket, ilyesmit, de ezeket az ötleteket cégünk hírneve miatt nem teljesíthettük, hiszen az ital minőségének romlását okozhatták volna. A csomagolást illetően viszont nyitottak voltunk, és vagyunk is az egyedi elképzelések iránt.
- Említene néhány példát, olvasóink kedvéért?
- A számos megvalósított cimkeváltozat mellett, a palackokhoz erősített dísztárgyak is előfordultak. Volt rá példa, hogy kisebb ötvösremekműveket sikerült társítanunk a termékhez, de sok értéktárgy is így kapott helyet ajándékként az ital mellett. Eljegyzési gyűrűk, nyakláncok, ékkövek, többek között akár GYÉMÁNTOK is.
- Gondolom a palackokat rejtő dobozok is lehetnek egyediek.
- Természetesen. Cégünk egyébként is nagy hangsúlyt helyez a hagyományos, pácolt diófa anyagú szállító- és díszdobozaira. A korábban megszokott..."

3 megjegyzés:

Bonyenko írta...

Sssszuper! hol találtad ezt a cikket?

vicomte írta...

Szerintem az elméjében... Nem kedves Kántor?

kantor írta...

Hát... :-)