2008. február 27., szerda

Conte Verde

"Kedves Anyám!

Elhagytuk Indiát, és immár úton vagyunk Szingapúr felé. A hajó nagyon kényelmes, a társaság tényleg betartja az ígért körülményeket. Maria is jól van, és bár mindig gyönyörű, most mégis egészen kivirult a pompás időben. Sok szép helyen jártunk, és még biztosan fogunk is, de azért már nagyon hiányzik "Bella Italia".

A konyha a hajón is kitűnő, és a társaságra sem lehet panaszunk. Nemrég voltunk Port Blairben, ahol meglepetésünkre a hajó kapitányt és tiszteket cserélt (valami technikai okok miatt), de Mr. Hayden, az új kapitány már az első nap ismerkedési estet rendezett számunkra, és nagyon szívélyes volt. (Néha már túlzóan is...) Kiderült az is, hogy egy neves Grand Prix számos versenyzője is velünk utazik! Elég félszegnek tűntek, mikor a kapitány megkérte őket, hogy álljanak fel, de a hosszú út biztos elfárasztotta őket. A közös koccintás alkalmával azért már ők is mosolyogtak. Szereztünk néhány ismerőst is, Grant hadnagy például egészen az Államoktól utazott idáig bizalmas ügyei miatt. Nagyon jó szórakozást nyújtanak Herr Diensttel, folyton ugratják egymást.

Úgy hallom Szingapúr is olyan szép lesz, mint az eddigi nagyvárosok, amiket láttunk. Maria nem győzi áldani Giovanni bácsit, hogy befizetett bennünket erre az útra. Remélem ti is jól vagytok, sokszor csókoljuk a kis Fernandót és Apámat is!

Ölel: Maria és Luigi"

Nincsenek megjegyzések: