2008. január 13., vasárnap

coffé


Reggeli megszokott cafféjukat fogyasztották a hotel előterében, ahol meglepően nagy forgalom volt, feketekabátosok, rendőrök ácsorogtak a bejáratánál.
- Stefano ezek mit keresnek itt? Ennyire érdekli a helyi guardiánokat a verseny? - mosolyodott el irónikusan Agostino miközben rágyújtott egy szál Lucky Strikera.
- Nem hiszem, bár elég fura alakok jelentkeztek erre a garara! Ezek nyomozóknak tűnnek..., itt valami történhetett, kérdezzünk utána - és Stefano már meg is célozott egy göndör hajú, hamiskás barna lányt a pultnál, akivel, mint mindig, hosszas bájcsevegésbe kezdett.
- Valakit megöltek, a hotel egyik szobája feldúlva és egy a hotelben megszálló úriember, aki mellesleg az egyik versenyző, eltűnt - mondta Stefano visszatérve.
- Ez nem semmi, mindezt egy éjszaka? Hát az már biztos, hogy izgalmasnak ígérkezik ez a verseny! Nézzd, itt jön egy uomo, aki mintha egy Puch motorral érkezett volna. Beszéljünk vele, már régóta akarok egy ilyen motort közelebbről megszemlélni! - mondta Agustino és már nyújtotta is a kezét egy magas, fáradtnak tűnő, de jókedélyű ifjú férfinak...

Nincsenek megjegyzések: