2008. január 15., kedd

- Fékezzzzzzzzzz! Ott! Ott! Az egy kocsi az árokban, nem? – mondta Agostino és a még mozgó, féknyomot húzó autóból kivetve magát rohant az árokba borult, szinte teljesen összetört autóhoz.
- Signore, Mamma mia, ez Laurentier, az egyik versenyzőtársunk Cadillec-je! Kik ezek itt elől? – kérdezte, miközben kezével a pulzust nézte - Már halottak. Jobb lesz minél hamarabb lelépnünk, ezek gestáposók! – hüledezett Agostino miközben Stefano is a helyszínre ért.
- De hol lehet Laurentier? – nézett jobban körbe Stefano – Itt, itt mintha lenne még valaki! – mondta, és odamutatott a teljesen összenyomódott első ülések mögé – Gyere, Dammi una mano! - A két nizzai óvatosan kihúzta az eszméletlen Laurentier-t és saját autójukba fektették. – Sürgősen orvoshoz kell mennünk! – mondta. Agostino gyorsan gézt kötözött az erősen vérző karra. – Milyen jó, hogy a drága Sofi barátnőnk ápoló Cannes-ban és csomagolt túlélő csomagot! – mondta elmosolyodova. A gyors „műtét” után Packardjuk kipörgő kerekekkel, nagy füst és égett gumi felhőt hátrahagyva indult tovább…..

4 megjegyzés:

vicomte írta...

GRATULÁLOK!!!!!! Szuperrrrr!!!!!!
És akép.... Remek!!!! SZIUPPPPPPERRRRRRÖ!!!!! Mánnyifikk!

Bonyenko írta...

Nagyon köszi az akciót!
Amúgy k jó kép!

Laurentier írta...

Köszi srácok! De a cuccaimat és a fegyvereimet otthagytátok? Valaki majd hozza utánam... :)

Steve írta...

Kell majd szerezz magadnak az egyik városban, egy régi társadtól ruhát és fegyvert! Tudod neked mindenhol van kapcsolatot!