2008. január 17., csütörtök

A török éjszakák


Towanda roppantul élvezte a törökországi szakaszt. A szenvedélyes éjszakák, a fűszeres nappalok, ez igazán az ő világa. Chahaya, az indonéz úr, több, mint kellemes partnernek bizonyult. Sokat ígérő kapcsolat volt ez, és a verseny is oly hosszú még...

Hát még a szépséges Szvetlana! Úgy érezte, az isztambuli áttáncolt éjszaka után még közelebb kerültek egymáshoz... Nagyon izgatta a lehetőség, hogy egy ilyen orosz szépség által nyújtott örömök feltárulhatnak előtte. De oly visszahúzódó, oly ártatlan az az asszony. Ám valóban, sok sok nappal és éjszaka eltelik még a Grand Prix végéig.

Ó, csak azok a fránya gyémántok! Már nem is volt kedve az egészhez, úgy érezte, hibás döntés volt beszállni az akkor szép reményekkel kecsegtető üzletbe. Dehát Lady G, ki tudna egy ilyen asszonynak ellenállni, bármit is kérjen. Nomeg a társa, Roger, azaz Rodrigo, a sármos argentín festő! Jó csapat. Talán mégiscsak jó kezekbe kerülnek azok a drágakövek...

A Szarajevóban szerzett információk voltak azonban, amelyek leginkább aggasztották. A kis lázadó trieszti lány kelt benne életre újra, amikor megtudta, halálos veszélyben van egy hajdani elvtársa. Akit ugyan soha nem ismert jól, de érezte, újra idealista elvei vezetik. Bonyenko élete veszélyben van, az orosz titkosszolgálat emberei el akarják tenni láb alól.

Jól tudta, a megmentéséhez a legjobbakra van szükség. Valószínűleg már régen tudnak a dologról, elvégre jóbarátok, és a fejükben kész a terv. Biztosra akart menni, és szerette volna, ha tudják, rá is számíthatnak. Minden kicsapongása ellenére, vagy talán éppen azért, számos fontos információt tudott birtokába keríteni.

- Uraim, beszélnünk kell! Az ügy fontos, és bizalmas...

Nincsenek megjegyzések: