2008. január 14., hétfő

Lady G. levele a Vikomtnak


Kedves Mr. Vicomte, néhány héttel ezelőtt hallottam egy kósza pletykát a fejsérüléséről, és az azt követő emlékezetkieséséről, de nem hittem benne. Értetlensége nyomán azonban lassan kezdem felülvizsgálni álláspontomat.

Kérem, ne tegyen úgy, mint aki nem értesült Lord G. chicagói estélyén elhangzottakról, és nem tud semmit az isztambuli tervről. Ön feltétlen bizalmamat élvezi, és remélem, cserébe én is megkapom az Önét. Így, egyelőre látatlanul.

Más esetben félek, azt kell hinnem, hogy valóban nem jutottak el Önhöz a chicagói információk. Ha már Laurentier-ben nem bízhatom meg, akinek feladata lett volna informálni Önt és Bonyenkót, úgy azt reméltem, legalább Towanda megteszi ezt. Ha azonban mégsem, akkor ez nyilvánvalóan új helyzetet teremt valamennyiünk számára.

Ebben az esetben kérem, keressen fel a Hotel Balkanban lévő lakosztályomban, amint Belgrádba érkezik.

Máskülönben, ha sikerült felfrissítenem az emlékezetét, és elfogadja, hogy ebben a vállalkozásban csak közös erővel érhetünk el sikert, úgy kérem adja át erről szóló üzenetét Rogernek, aki este kilenc órakor a szálloda halljában vár majd Önre.

LG

2008. január 14. 14:47

Nincsenek megjegyzések: